Viktig informasjon til utstillere
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Vi planlegger nå for trygg gjennomføring av Oslo Design Fair i august og samarbeider med kommuneoverlegen og politiet for å finne frem til målrettede tiltak og sikre at dette er en trygg plass for både utstillere og besøkende å delta på.

Dersom det likevel viser seg at vi må holde oss hjemme eller i mindre grupper over lengre tid, og Oslo Design Fair 26. – 28. august 2020 ikke kan gjennomføres som planlagt, vil vi refundere utstillernes forhåndsbetalte standleie og registreringsavgift slik Norges Varemesse har gjort for arrangementene som ble avlyst tidligere. Teknisk utstyr som er bestilt via Norges Varemesse vil heller ikke bli fakturert eller innkrevd, med mindre utstyret er levert.

Mulighet til å kansellere stand frem til 19. juni

Dersom din bedrift ikke har mulighet til å delta på Oslo Design Fair i august på grunn av konsekvenser av retningslinjene fra Folkehelseinstituttet i henhold til koronaviruset, vil vi frem til 19. juni 2020 kansellere din påmelding til høstens arrangement. Etter 19. juni vil påmeldingen anses for å være bindende.

Har du spørsmål, kontakt oss »