Vi har tro på høsten!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Oslo Design fair jobber på spreng for å lande alle baller for høstens messe. Regjeringens plan for gjenåpning lener seg på utbredt bruk av koronasertifikat og hurtigtesting, i tillegg til vaksinering av store deler av befolkningen. Vi har tro på at dette til sammen bidrar til en trygg gjennomføring av messen den første uken i september.

Vi ser virkelig frem til å møte nye og gamle kunder ansikt til ansikt. Vi har kommunisert med kundene våre digitalt i et år nå, og tror at de også er sultne på et personlig møte.

Daniel Henriksen, Hübsch A/S

Mange av våre utstillere gleder seg stort til endelig å møtes under samme tak. En av dem er danske Hübsch A/S. Vi spurte salg- og markedsdirektøren Daniel Henriksen om hva Oslo Design Fair betyr for det danske merket og hva han ser mest frem til fremover.

Nyheter fra Hübsch

— Oslo Design Fair er for oss det største utstillingsvinduet innen møbler og interiør i Norge, så derfor er det nesten en selvfølge for oss å delta når vi endelig får muligheten igjen. Det er lenge siden sist vi sist kunne samle og inspirere kundene våre slik vi gjør på en messe som Oslo Design Fair. 

Besøkende som kommer innom standen til Hübsch vil se en helt ny og spennende kolleksjon med fokus på farger.

— På messen gjør vi vårt for å skape glede og godt humør, og med dristige fargevalg ønsker vi at produktene våre skal gjøre det samme i alle landets stuer, sier Daniel.