Oslo Design Fair 27. – 30. januar 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
I en krevende tid ønsker vi fortsatt å bidra til å skape møteplasser. Vi ser at behovet for å møtes innenfor bransjen er svært viktig – og kanskje spesielt akkurat nå. Januarmessen vil derfor bli avholdt i en litt annen form enn vanlig.

Vi planlegger for en større arena med showrooms hvor utstillere og innkjøpere kan møtes. I tillegg vil vi sette sammen et faglig program over fire dager i vårt nye studio. Vi vil også vise de siste interiørtrendene med den populære tendensutstillingen og legge til rette for popup-butikker med spennende merkevarer. Det vil bli åpent for publikum på deler av arrangementet, deriblant tendensutstillingen, popups og faglig program. Showroom blir forbeholdt utstillere og innkjøpere. 

Det kreative teamet består fortsatt av Kirsten Visdal, Vera & Kyte, Andreas Siqueland og Hélène Andersen. De jobber med et komplekst uttrykk i utstillingen, med mønstermiks, farger, kunst og design. Med fragmenter fra fortiden møter vi samtiden gjennom kunsthåndverk og vintagefunn. Dette blir garantert en utstilling du ikke vil gå glipp av!

Vi produserer også et eget magasin i et større opplag med distribusjon gjennom en del av Bo Bedres abonnenter i tillegg til våre egne kanaler.

Vi har mange spennende planer i tiden som kommer, og har stor tro på at nøkkelen til vekst er samarbeid med relevante og spennende partnere. Oslo Design Fair ønsker å arrangere flere debatter, workshops og sosiale sammenkomster i tiden som kommer.