Velkommen til Oslo Design Fair 27. – 30. januar 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
I en tid da vi alle må omstille oss og finne løsninger raskere enn vi tidligere kunne forestille oss, har vi besluttet å bare vise frem årets tendensutstilling digitalt.

Oslo Design Fair ønsker fortsatt å inspirere og begeistre, til tross for at det er umulig å arrangere messen som vanlig.

Vi kan heller ikke arrangere planlagte showroom eller pop-up butikker.

Det kreative teamet vårt har jobbet på spreng med å sette sammen årets tendensutstilling under temaet Impossible/Possible, designet av duoen Vera & Kyte, kuratert av Kirsten Visdal og med billedkunst Andreas Siqueland har laget spesielt for messen. Her viser vi tendenser i tiden, spennende møter mellom fortid og fremtid og presenterer nye formgivere i en bransje i omveltning.

I temaet Impossible/Possible ligger det også en mulighet vi har ønsket å gripe og som gir oss anledning til å aktualisere nyskapende tanker og løsninger i møte med de omveltningene bransjen vår står overfor. Vi tror samarbeid er nøkkelen til å få til noe nytt, og har inngått en rekke interessante samarbeid i utstillingen for å inspirere og forhåpentligvis begeistre alle som ser den . 

Vi skal også produsere en film av utstillingen som vil bli lansert på våre digitale flater i starten av februar. Her vil du kunne se en eksklusiv, klok og underholdende samtale med de som skaper hjemmene våre akkurat nå ledet av kunst- og motekulturhistoriker, spesialist på visuell kultur, Ragnhild Brochmann. Følg med på @oslodesignfair

Vi gleder oss til å se dere!

Foto Vera & Kyte: Bent René Synnevåg og Vera & Kyte.
Foto Kirsten Visdal: Margaret M.de Lange og Trine Hisdal
Foto Andreas Siqueland: Marie-Louise Lorentzen