Terrigeno
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Naturbaserte velværeprodukter til kropp og hjem

I snart 30 år har Terrigeno tilbudt naturlige og miljøvennlige velværeprodukter med kortreise ingredienser.

Om oss

Terrigeno var et av de første firmaene i Norge som begynte å selge rene, naturlige og miljøvennlig velværeprodukter med kortreiste ingredienser, og har tilbudt dette i snart 30 år.

– Tidligere var det stort sett ingen som snakket noe særlig om innholdet i såper og kremer, og i hvert fall ingenting om kortreiste og miljøvennlige ingredienser. Så man kan si at det har vært en spennende reise, forteller Henriette Herrød Dale i Terrigeno.

 Terrigeno betyr «FØDT AV JORDEN» på Italiensk.

Kjente merkevarer innen hud, hjem og duft

Terrigeno fører produkter fra flere kjente merker fra Europa, USA og Syria, og har et bredt sortiment. Hos Terrigeno finner man alt man trenger innen hud, hjem og duft. Produktene er milde, rene og miljøvennlige, og har et lekkert design.

Terrigeno fører merkevarer som:

Durance, Panier des Sens, Le Sultan d’Alep, Naturally European, Martini Spa, AAA (Aromas Artesanales de Antigua), Beauty of Bath, Mr Beard, The Somerset Toiletry Company, The English Soap Company, Kinn Living, Deep Steep, Abientair, The Olphactory, Cera di Cupra og Halvor Bakke.

Suksesshistorie

Vi var en av de første i Norge til å selge naturlige og velduftende husprodukter fylt med økologiske eteriske oljer. Klesvasken, tøymykneren, oppvasken og husvasken fra Durance er i dag velkjente produkter på det norske markedet. Vi ser også at de som har brukt produktene i årevis har videreført tradisjonen til sine barn, og at vi har en stadig økende yngre kundegruppe. Gøy for oss og bra for miljøet.

Det er litt morsomt å tenke på at disse produktene ble introdusert på messen for snart 30 år siden, og uten noen som helst form for markedsføring tok salget sakte med sikkert helt av nettopp på grunn av kvaliteten på produktene. Det er sjelden at et produkt holder seg gjennom så mange år og det sier jo det meste.

Henriette Herrød Dale i Terrigeno.

Beste tips til nye utstillere

Vær tro til konseptet ditt. Ha god kunnskap om det du selger og ikke ta snarveier.

For mer informasjon om produktene sjekk:

www.terrigeno.no eller følg de i sosiale medier, søk på Terrigeno