Takk for besøket!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
En uke har gått og vi vil gjerne takke alle involverte som har bidratt med smått og stort til en etterlengtet messe der vi endelig kunne treffes fysisk etter lang tid med pandemi. Det var så deilig å treffe folk igjen!

Utstillerne melder om effektive messedager med gode resultater. Som arrangører av en innkjøpsmesse oppfordrer vi til innkjøp og handel. Vi vil at de lokale butikkene skal overleve og at utstillerne skal oppleve en god handel under messedagene. Det er avhengig av at vi tiltrekker oss relevante besøkende. Dette har vi også i år lykkes med til tross for omstendighetene. Samtidig vil vi oppfordre alle til å fortsatt stå sammen for å skape effektive handels- og nettverksarenaer for bransjen vår, tenke grønt, ha fokus på gjenbruk og øke bevisstheten i forhold til hva vi bruker og kaster. Oslo Design Fair fortsetter å fremme norsk design og industri, kunst, håndverk og arkitektur ved å tilrettelegge for dette.

Foto: Inger Marie Grini

Tusen takk til Léva Urban Design som har designet en annerledes tendensutstilling og Kirsten Visdal og Poppy Lawman som har fylt den med objekter fra unge lovende designere og mer etablerte formgivere  Vi har sammen med det kreative teamet ønsket å sette fokus på de unge designerne, utfordre de vanlige material prossessene ved bruk av resirkulære materialer. Hele utstillingen er faktisk laget av resirkulære materialer som plast, tre og aluminium. Vi er inne i en tid med store endringer der det er helt nødvendig at miljø og bærekraft prioriteres. Vi i Oslo Design Fair ønsker fortsatt å legge til rette for bærekraftige diskusjoner med fokus på hva vi forbruker, hvordan vi bor og hvordan vi lever. Årets tendensutstilling og faglig program har hatt et tydelig preg av dette. 

Foto: Inger Marie Grini

Vi håper at både utstillere og besøkende har fått masse deilig inspirasjon gjennom utstillinger, faglig program og magasin under Oslo Design Fair som kan brukes i egen arbeidshverdag. Vi tror på at handlekraft og bærekraft går hånd i hånd i jakten på innovative løsninger for bransjen vår, og gleder oss til å jobbe videre mot ny messe i januar sammen med nye og gamle samarbeidspartnere.