Bli mer synlig
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
I og utenfor messebygget er det en rekke eksponeringsflater, som kan gi ditt firma ekstra synlighet.

I og utenfor messebygget er det en rekke eksponeringsflater, som kan gi ditt firma ekstra synlighet. Her ser du noen av flatene, og vi skreddersyr gjerne løsninger for ditt behov.
Kontakt Silje for tilbud på tlf. +47 95 19 52 95  eller e-post. [email protected]

STORSKJERMERReklameplass på de 5 informasjonsskjermene i glassgaten. Med en størrelse på nesten 10 kvm, er våre informasjonsskjermer et naturlig blikkfang for alle i messesenteret. Format: 1920 x 1080 pix. 15 sekunders stillbilde eller film som vises ca 20 ganger i timen.


VINDUSREKLAME
Profilering på vinduene ved hovedinngangene er en fin mulighet for å få oppmerksomhet allerede før folk kommer inn i messesenteret. Format: 265 x 296 cm (bxh), inkl. 10 cm hvit ramme (valgfritt).


FOLIE PÅ VEGG VED INNGANG TIL HALLENE
Dette er en førsteklasses beliggenhet i glassgaten der alle ferdes til og fra hallene.
Det er 6 paneler tilgjengelig på hver side av inngangen til hallene B, C og D.

Pakke 1: Et panel på hver side av enten hall B, C eller D
Pakke 2: Et panel på hver side av tre hallinnganger

Format: Panelene måler 200 cm x 92 cm (bxh) 


MIDT I GLASSGATEN

I Glassgaten, hvor alle går til og fra hallen får du som utstiller en unik profileringsplass. Med din logo og standnummer her, vil alle besøkende enkelt kunne finne din stand i det store messeområdet.

Format: 11 meter bred, 1,15 meter høy


GRATIS NETTVERK: nvfree


Vår nye app vil være en sentral informasjonshub for besøkende. Med appen kan besøkende planlegge sitt besøk, søke etter utstillere, se programmet og ha oversikt over sine billetter.

Din bedrift vil bli profilert som sponsor for appen, med en godt synlig logo og uthevet plassering på appen. Sponsoren her vil være i front for alle besøkende til Oslo Design Fair både i forkant og gjennom våre messedager.


REKLAMEPLASSER PÅ TOALETTENE

Ditt budskap og firmalogo på toalettene vil bli lagt merke til, gjerne i kombinasjon med plakater i bilderammene på vegger og dører. Format speil: 79 x 79 cm. Format bilderamme: A4


Profilering på speil

Budskap og firmalogo på speil. Format speil: 79 x 79 cm

Duftlys på toalettene
Selger du duftlys? De kan stå på våre 55 vasker.

Såpe eller håndkrem på vask
La folk få prøve produktene dine. Sett ut såper på våre 55 vasker.

PODIER I GLASSGATEN

Kuber i lys bjørkefiner i størrelsen 80×80 plasseres i glassgaten, ved kiosken og ved F1 porten. Her kan du stille ut produktene dine, og podiene merkes med standnavn og standnummer.


ANNONSE I MESSEKATALOGEN
Magasinet trykkes i et opplag på 11 500 ex. som distribueres på messen i tillegg til at den sendes ut til alle abonnenter av Bo Bedre.