Oslo Design Fair presenterer nytt designsamarbeid!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Vi gleder oss til messe 1. - 3. september og ser allerede nå at mange av våre utstillere planlegger å stille ut hos oss. Vi har nemlig fylt opp halvparten av hallene allerede!

Planleggingen er i full gang med messemagasin, faglig program, tendensutstilling, kafé og andre sosiale møteplasser.
En nylig gjennomført undersøkelse viser at 80 prosent av våre tidligere besøkende ønsker å komme på messe i september. 

Oslo Design Fair + LÉVA
Vi ønsker å presentere et nytt og spennende samarbeid for tendensutstillingen i september 2021 og januar 2022. Sammen med LÉVA Urban Design skal Oslo Design Fair stille spørsmål rundt hvordan byen kan bli en forlengelse av boligen på best mulig måte for menneskene som bor der og hvordan måten vi skaper boliger på faktisk kan påvirke og forbedre omgivelsene våre i byer og omvendt. Overgangen mellom ute og inne vil også være fokus for utstillingene. 

LÉVA jobber med å utvikle byer og steder som er gode å leve i med menneskets behov i fokus. De mener at nøkkelen til framtidens byer ligger i i hvordan steder oppleves i øyenhøyde, og designer rammene for aktivitetene og mangfoldet som skal utspille seg på et velfungerende sted.

I tillegg til den fine gjengen i LÉVA, vil det kreative teamet bestå av kurator Kirsten Visdal og kreativ leder Hélène Andersen. Vi har også med vår eminente programleder, Ragnhild Brochmann, på laget.