Oslo Design Fair øker besøkstallene!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Tre intense messedager er over, og vi kan glede oss over hele 26 % flere besøkende i år enn på samme messe i fjor. I en tid der de fleste opplever synkende tall, er det all grunn til å juble.

Foto: Margaret M. de Lange

Fra sofapraten med de kreative bak tendensutstillingen: Vera & Kyte, Kirsten Visdal, Andreas Siqueland og konferansier Ragnhild Brochmann. Foto: Margaret M de Lange.

Vi har hatt 10 542 besøkende og 278 utstillere i januar 2020, mens det var 8345 besøkende og 278 utstillere i januar i fjor.

Som arrangør av en innkjøpsmesse oppfordrer vi til innkjøp, handel og forbruk. Vi vil at de lokale butikkene skal overleve og at utstillerne skal oppleve en god handel under messedagene. Det er avhengig av at vi tiltrekker oss relevante besøkende. Dette har vi lykkes med. Samtidig vil vi oppfordre alle til å fortsatt stå sammen for å skape effektive handels- og nettverksarenaer for bransjen vår, tenke grønt, ha fokus på gjenbruk og øke bevisstheten i forhold til hva vi bruker og kaster. Oslo Design Fair fortsetter å fremme norsk design og industri, kunst, håndverk og arkitektur ved å tilrettelegge for dette.

Flere av utstillerne våre melder om effektive messedager med gode resultater. Tendensutstillingen viste seg å være veldig populær, og spesielt soverommet er mye delt på sosiale medier. Marianne Pfeffer Gjengedal bakte i tre dager i strekk foran et begeistret publikum i hall D. Marte Gulli og Anja Andersen, som står bak butikken Carousel, hadde en spektakulær utstilling med tørkede blomster i hall E til inspirasjon for mange blomsterentusiaster. 

Marianne Pfeffer Gjengedal bakte i tre dager i strekk. Foto: Margaret m de Lange.

Vi håper at både utstillere og besøkende har fått masse deilig inspirasjon gjennom utstillinger, faglig program og magasin under Oslo Design Fair som kan brukes i egen arbeidshverdag. Det er tross alt hverdagene som teller i en tid med store endringer der det er helt nødvendig at miljø og bærekraft prioriteres. Vi tror på at handlekraft og bærekraft går hånd i hånd i jakten på innovative løsninger for bransjen vår, og gleder oss til å jobbe videre mot ny messe i august sammen med nye og gamle samarbeidspartnere.