Oslo Design Fair avlyses i januar 2022
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Vi har i det lengste hatt troen på at vi skulle gjennomføre messen i slutten av januar, og har jobbet for fullt mot dette frem til i dag.


Bransjen har et stort behov for å møtes, og vi har ønsket å imøtekomme den så langt det lot seg gjøre. De siste varslene fra Folkehelseinstituttet om en ny smittetopp i slutten av januar tilsier dessverre at det ikke er forsvarlig. Vi har derfor tatt den tunge beslutningen om å avlyse messen 26. – 28. januar.
 
Vi håper og tror at vi fortsatt holder ut i berg- og dalbanen og at interessen og engasjementet holder seg frem mot høstens messe som arrangeres 31. august – 2. september. 
 
Vi har store ambisjoner for høstens Oslo Design Fair og lover en spennende messe dere kan glede dere litt ekstra til. Med engasjerte og ivrige utstillere, en unik og nytenkende tendensutstilling og et bredt faglig program, for å nevne noe. NOVA Spektrum (tidligere Norges Varemesse) har også etablert en egen Food & Beverage avdeling som skal utvikle et helt nytt matkonsept til kommende messer.
 
Bransjen vår har jobbet seg gjennom opp- og nedturer de siste årene og vi har stått i spagater vi ikke trodde var mulig. Nå tar vi med oss erfaringene, innovasjonene og de kreative løsningene inn i fremtiden. Der venter en ny æra uten pandemi, med omsorg og respekt for mennesker og natur.
 
Vi gleder oss til å se dere på Oslo Design Fair 31. august – 2. september 2022!

Ønsker du å booke en stand til høstmessen kan du gjøre dette her

Hilsen oss i Oslo Design Fair