Inspirerende og spennende tendensutstilling arrangeres i januar
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
– planlagte showrooms og pop-up butikker lar seg derimot ikke gjennomføre, grunnet Covid-19.

Vi har lenge håpet og trodd at vi skulle gjennomføre Oslo Design Fair i et eller annet format i januar, men slik smittesituasjonen er akkurat nå er det dessverre umulig å gjennomføre et arrangement.

Restriksjonene i Lillestrøm kommune forbyr alle arrangementer og midlertidig marked, i tillegg gikk regjeringen ut på søndag og innførte nye nasjonale regler. Dette medfører at det dessverre ikke er mulig for oss å tilrettelegge for hverken showrooms eller pop-up butikker som planlagt. 

Vi vil derimot sette opp den populære tendensutstillingen som er tegnet av Vera & Kyte, kuratert av Kirsten Visdal og billedkunst av Andreas Siqueland. I tillegg har vi med oss flere gode samarbeidspartnere som alle har levert spennende nyheter til utstillingen. 

Tema for utstillingen Impossible/Possible er kanskje enda mer relevant nå, i en tid der vi alle må omstille oss og finne løsninger raskere enn før. Oslo Design Fair skal fortsatt inspirere og begeistre, og vi lager derfor en digital produksjon av utstillingen som skal distribueres på våre digitale flater. 

Ønsker du å se tendensutstillingen i januar?
I tillegg til den digitale produksjonen vil det også være mulig for dere å besøke utstillingen 27-30. januar. Dette gjennomføres innenfor gjeldende smittevernregler, og du må melde deg på til oss i forkant på følgende mailadresse:[email protected]


Oslo Design Fair høst 2021
Vi planlegger å gjennomføre Oslo Design Fair i september 2021. Ønsker du å melde deg på som utstiller kan du kontakte oss på følgende mailadresse:  [email protected]

Vi gleder oss til å se dere igjen!