Møt teamet

Cathrine Eriksson
Director
(permisjon)
Liv Kindem
Commercial director
+47 977 66 000
Silje Låveg
Junior project manager
+47 951 95 295
Camilla M. Engell
Sales manager
+47 971 44 716
Aino Gjems
Sales manager
+47 932 37 566

Om Oslo Design Fair

Oslo Design Fair er Norges viktigste og mest attraktive møteplass for design, arkitektur og håndverk, og messene våre er effektive handels- og nettverksarenaer for deltakere fra hele verden. Samtidig bidrar vi med verdifull inspirasjon og innsikt som øker kunnskapen til deltakerne, gjennom sterke faglige og sanselige opplevelser.

Vi skal samle bransjen og tilrettelegge for å drive nettverksbygging gjennom møteplasser, kunnskapsformidling og opplevelser. Vi er også Norges beste sted for å «close dealer» og hos oss skal du føle deg ivaretatt og verdifull gjennom hele kundereisen. Vi skal være en selvskreven arena for sterke merkevarer og attraktive innkjøpere, og bli et naturlig sted for lanseringer.

Oslo Design Fair ønsker å knytte seg til etablerte aktører og bidra til å bygge Oslo til en designdestinasjon som inkluderer showrom og unike arrangementer med et festivalpreg.

Oslo Design Fair har en sentral rolle ovenfor utstillere og besøkende innen design- og interiørbransjen. For våre utstillere skal vi tilrettelegge for effektivt salg, kundemøter og produktlanseringer, samt være beste arena for treffe potensielle nye kunder.

Videre skal vi inspirere de besøkende med siste nytt innen design og interiør, som gjenspeiles i vårt faglige program og tendensutstillinger. Vi samarbeider med norske designere, kunsthåndverkere, illustratører og andre relevante partnere for å gjøre Oslo Design Fair til en innovativ og inspirerende messe av høy kvalitet og aktualitet.

Våre besøkende skal reise hjem med masse inspirasjon og spennende varer i bestilling!

Adresse

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Kontakt oss