Om Oslo Design Fair
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Norges viktigste kommersielle handels- og møteplass!

Oslo Design Fair er Norges viktigste kommersielle handels- og møteplass for design- og interiør bransjen med i underkant av 400 utstillere fordelt i fire haller.
Vår visjon er å bli Skandinavias ledende lifestyle messe. Vi skal være en selvskreven arena for sterke merkevarer og attraktive innkjøpere, og bli et naturlig sted for lanseringer.
Oslo Design Fair ønsker å knytte seg til etablerte aktører og bidra til å bygge Oslo til en designdestinasjon som inkluderer showrom og unike arrangementer med et festivalpreg.
Oslo Design Fair har en sentral rolle ovenfor utstillere og besøkende innen design- og interiørbransjen. For våre utstillere skal vi tilrettelegge for effektivt salg, kundemøter og produktlanseringer, samt være beste arena for treffe potensielle nye kunder.
Videre skal vi inspirere de besøkende med siste nytt innen design og interiør, som gjenspeiles i vårt faglige program og tendensutstillinger. Vi samarbeider med norske designere, kunsthåndverkere, illustratører og andre relevante partnere for å gjøre Oslo Design Fair til en innovativ og inspirerende messe av høy kvalitet og aktualitet.
Våre besøkende skal reise hjem med masse inspirasjon og spennende varer i bestilling!
 TA KONTAKT