Norges viktigste og mest attraktive møteplass for design, arkitektur og håndverk​

Craft + Yarn + Fashion​

Design + Interior Architecture

Food + Living

Home + Garden

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og nettverksarena for deltakere fra hele verden.

Samtidig bidrar vi med verdifull inspirasjon og innsikt som øker kunnskapen til deltakerne, gjennom sterke faglige og sanselige opplevelser. Vi samler bransjen og tilrettelegger for å drive nettverksbygging gjennom møteplasser, kunnskapsformidling og opplevelser. ​

Norges beste sted for å "close dealer"

Oslo design Fair er en selvskreven arena for sterke merkevarer og attraktive innkjøpere, og et naturlig sted for lanseringer. Hos oss skal du føle deg ivaretatt og verdifull gjennom hele kundereisen.

Oslo Design Fair ønsker å knytte seg til etablerte aktører og bidra til at Oslo kan bli en designdestinasjon som inkluderer showrom og unike arrangementer med festivalpreg.

Oslo Design Fair har en sentral rolle innenfor design- og interiørbransjen. Vi skal tilrettelegge for effektivt salg, kundemøter og produktlanseringer, i tillegg til å være den foretrukne arenaen for å treffe potensielle kunder.

Videre skal vi inspirere våre besøkende med nyheter innenfor design og interiør gjennom faglig program og tendensutstillinger. Vi samarbeider med norske designere, kunsthåndverkere, illustratører og andre relevante partnere for å gjøre Oslo Design Fair til en innovativ, aktuell og inspirerende messe av høy kvalitet.

Våre besøkende skal reise hjem med masse inspirasjon, gode idéer og spennende varer

Teamet vårt

Director
+47 920 48 199

Project manager
+47 951 95 295

Sales manager
+47 971 44 716

Sales manager
+47 932 37 566