Norwegian Presence til Oslo!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Oslo Design Fair er stolt sponsor av utstillingen Norwegian Presence, som ble vist på designuken i Milano.

Oslo Design Fair er stolt sponsor av utstillingen Norwegian Presence, som ble vist på designuken i Milano. Utstillingen destillerer det beste av norske designere, kunsthåndverkere og produsenter i ett, og forteller historien om Norges nyskapende, kreative scene.
Årets utstillingen er kuratert med material-, prosess og produksjonskvalitet og bærekraft som rettesnor. Norwegian Presence utforsker hvordan det norske fellesskapsfølelsen former vår moderne og kreative kultur for nyskaping, og hvordan denne driver utøvere og produsenter.

Det var store forventninger knyttet til utstillingen allerede før åpningen, blant annet Sightunseen hadde utstillingen på sin «Must-Visit» liste. Forventningen ble innfridd, og utstillingen fikk flere store oppslag i løpet av designuken. Både New York Times , Vogue og Elle Decor Italia omtaler utstillingen som en av sine favoritter.
Utstillingen er et samarbeid mellom DOGA, Klubben og Norwegian Crafts, med støtte fra Utenriksdepartementet, Innovasjon Norge og Norsk Industri.
Utstillingen kan du se på Oslo Design Fair 29. – 1. september.
Les mer om utstillingen her » 
Foto: Lasse Fløde & Torjus Berglid