Oslo Design Fair i koronaens tid
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Vi som jobber med Oslo Design Fair er i full gang med planleggingen av høstens arrangement. Vi håper og tror fortsatt at den alvorlige situasjonen rundt koronaviruset vil stabilisere seg og at vi kan møtes som vanlig etter sommeren.

Vi vil selvfølgelig følge alle råd fra Folkehelseinstituttet etter hvert som de kommer. Når denne uvirkelige og svært alvorlige situasjonen er over, tror vi at folk vil ha et enormt behov for å møtes fysisk og komme i gang med egen virksomhet og drive handel med andre igjen. Dette kommer også til å bli viktig for bransjen vår.

Norges Varemesse har som en følge av den pågående korona-situasjonen avlyst alle arrangementer i mars og april. I den forbindelse får utstillerne refundert allerede innbetalt standleie og registreringsavgift. Vi håper denne situasjonen er forbigående, og ser frem til at vi kan gjennomføre planlagte arrangementer til høsten. Dersom det likevel viser seg at vi må holde oss hjemme eller i mindre grupper over lengre tid, og Oslo Design Fair 26. – 28. august 2020 ikke kan gjennomføres som planlagt, vil vi refundere utstillernes forhåndsbetalte standleie og registreringsavgift slik vi har gjort for arrangementene som ble avlyst i mars og april. Teknisk utstyr som er bestilt via Norges Varemesse vil heller ikke bli fakturert eller innkrevd, med mindre utstyret er levert.

Dersom din bedrift ikke har mulighet til å delta på Oslo Design Fair i august på grunn av konsekvenser av retningslinjene fra folkehelseinstituttet i henhold til koronaviruset, vil vi frem til 19. juni 2020 kansellere din påmelding til høstens arrangement. Etter 19. juni vil påmeldingen anses for å være bindende.

Oslo Design Fair 

Koronastyle

Det kreative teamet som fortsatt består av designduoen Vera & Kyte, kurator Kirsten Visdal og billedkunstner Andreas Siqueland jobber videre mot en tendensutstilling under temaet impossible/possible som vil implementere de konkrete problemstillingene vi nå står overfor. Vi vil rette fokus på hvordan vi best mulig kan leve i en helt ny virkelighet og verdien av å ha et godt hjem. Temaet er mer relevant enn noensinne, og dyptgripende samfunnsforandringer kom raskere enn vi tidligere fryktet. Men som vi har snakket om tidligere: Store utfordringer skaper også store muligheter!

I en periode med mye usikkerhet og frykt, ønsker Oslo Design Fair å bidra med noe positivt på de digitale flatene vi disponerer. Vi oppmuntrer derfor alle våre utstillere og besøkende til å følge oss på Instagram, og Facebook. Der vil vi forsøke å inspirere, opplyse og gi konkrete tips som er relevante for oss alle nå som vi er hjemme mye mer enn vanlig. Koronaviruset og frykten for smitte kommer til å gjøre noe med boformene våre, inne som ute. Vi oppfordrer også dere i bransjen til å sende oss informasjon og gode tips om hvordan dere løser utfordringene som vi kan dele på våre digitale flater.

Med tiltakene vi har satt til verks vil du som utstiller trygt kunne melde deg på Oslo Design Fair som arrangeres 26. -28. august, til tross for den usikkerheten som koronaviruset har forårsaket. Vi ser fortsatt håpefullt frem til å se dere alle til høsten!

Vi gleder oss til å møtes igjen!