Den perfekte møteplassen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Vi kan ikke være alle steder på en gang, derfor er messen det perfekte samlingspunktet for forhandlere, leverandører og kollegaer, sier Allan Nissen fra Mosaique.

— Det desidert viktigste for oss er å møte forhandlerne våre for å snakke med dem, og siden mange av dem er innom Oslo Design Fair er det en fin arena å møtes på. Vi er heldige som jobber med så mange utrolig trivelige mennesker!

Hva er eventuelt forskjellen på januar- og augustmessen? Hvorfor er det viktig for dere å være tilstede to ganger i året?
– Merkene våre kommer gjerne med nyheter to ganger i året, og det er selvfølgelig viktig for oss å få vist frem det nyeste vi har. Vi representerer flere merker og sesongene er også forskjellige for de ulike merkene. Noen har høysesong på våren, andre på høsten.

Med kjærlighet for Skandinavisk natur og skiftende årstider har to britiske herrer skapt herlige duft- og kroppspleieprodukter under nettopp merkenavnet Skandinavisk. Mosaique er stolte forhandlere

Kan du si noe om prosessen dere har i forkant av messen?
— Før messene er det rett og slett mye armer og bein hos oss. Du kan jo se for deg hvordan det kan være når dansken, svensken, nordmannen og ikke minst franskmannen skal bli enige om noe.

Vi har med oss mange forskjellige produkter fra flere forskjellige merker, så det blir viktig å finne et visuelt uttrykk på standen som gjør at hvert enkelt merke kommer frem på best mulig måte, samtidig som det blir en god helhet.

Leverandørene våre er viktige samarbeidspartnere og flere av dem kommer gjerne og hjelper til med å bygge selve standen.

Hva er suksesskriteriene for dine merker?
— For oss er et langsiktig samarbeid med butikkene superviktig for å lykkes med et merke. Det er de som hver dag møter sluttkundene med sin entusiasme og kunnskap. Det selvfølgelig viktig med et genuint produkt i bunn, med godt design og god kvalitet til en riktig pris.

Danske luksuspledd i deilig bærekraftig alpakkaull. Mosaique er stolte forhandlere.

Hvor viktig er messen som møteplass for dere?
— Veldig viktig! Spesielt med tanke på at vi bor i et langstrakt land med mye fjorder, fjell og ikke minst mye vær. Vi møter kundene våre gjennom hele året og har kontakt på mange ulike måter, men det er faktisk ikke mulig å være alle steder på en gang. I tillegg setter vi stor pris på å være sammen med leverandørene våre og kollegaer vi ikke ser så ofte.

Hvem er drømmekundene deres?
– Det er gode mennesker som brenner for butikken sin i hverdagen. De må også gjerne være entusiastiske og gi ærlige tilbakemeldinger.

Hva gir dere mest inspirasjon?
— Alt mulig. Mennesker, flott natur, unike butikker, godt design, og farger. Hva som helst egentlig. Men kanskje mest av alt; når forhandlerne våre får storfornøyde kunder med våre merker og produkter. Noen av oss vil også si at litt champagne også bidrar til inspirasjon på en god måte.

Maze er svensk interiør som er spesialisert på mellomrommene i huset. Mosaique er stolte forhandlere.

Sjekk http://mosaique.dk for fullstendig oversikt over merkevarene