Informasjon vedrørende Covid-19

Trygg gjennomføring av Oslo Design Fair 26.-28. august.

I 36 år har vi bidratt til økt handel mellom produsenter, innkjøpere og butikker. Det tror vi er viktigere enn noen gang. Derfor har vi besluttet å gjennomføre Oslo Design Fair i august. Samtidig er ingenting viktigere enn folk sin helse. Av den grunn samarbeider vi med kommuneoverlegen og politiet for å finne frem til målrettede tiltak og sikre at dette er en trygg plass for både utstillere og besøkende å delta på. Vi gleder oss til å møtes igjen!

Siste nytt

Smittevernfaglig vurdering av kommuneoverlegen

Norges Varemesse har fortsatt tett dialog med kommuneoverlegen i Lillestrøm som kommer med følgende vurdering.

«Kommuneoverlegen har gjennomgått smitteverntiltakene som er planlagt og vurderer de som smittevernfaglig gode og i henhold til de generelle anbefalingene.»

Opprettet dialog med politiet

I dag har vi hatt et møte med politiet i Lillestrøm, for å opprette en dialog. I møtet presenterte vi en rekke tiltak for en trygg gjennomføring av Oslo Design Fair. Politiet var positive til at tiltakene er fornuftige, og vi ble enige om ytterligere møte i neste uke.

Viktig informasjon til utstillere

Her finner du informasjon om høstens arrangement som er viktig for deg som utstiller. 

Smitteverntiltak på
Oslo Design Fair

Ved å innføre tiltak for smittevern, skal handelsmesser på Norges Varemesse kunne holde åpent og ta imot kunder og utstillere.

Har du spørsmål?

Vi vil gjerne bli kontaktet av utstillere, gjester, presse og andre som har spørsmål om årets arrangement.