BOTANIK til Oslo Design Fair!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Vi er så heldige å ha med oss Botanik som samarbeidspartner til høstens messe. De holder som regel til i Sorgenfrigaten i Oslo, men denne høsten blir de å se her på Oslo Design Fair før og under messedagene.

Her kan både utstillere og besøkende kjøpe buketter og planter til å pynte opp sine stands eller til å pynte opp hjemme.

Botanik er en helt spesiell og unik blomsterforretning. De har fokus på et spennende utvalg blomster fra eksotiske steder, lekker forpakning og god atmosfære. 

En av deres målsetninger er å tilby produkter som kan gi deg feriefølelse hver dag. De henter sin inspirasjon fra unike steder jorden rundt – alt fra markedene i Marrakesh, stranden på Bahamas til en bakgate i Palma.

De skal ha en pop-up butikk i glassgaten her hos oss, så anbefaler alle til å ta turen innom for en fargerik opplevelse.

Botanik skal også ha enkelte workshops under messedagene innen blomsterbinding og plantestell. Det vil komme mer informasjon om dette i et eget nyhetsbrev med kursinnhold og påmelding. Det vil være begrenset med plasser, så vær rask ute med å melde deg på!

Bli bedre kjent med Botanik her:
www.botanik.no
Instagram: @botanik.no

Billetter til Oslo Design Fair kan du kjøpe her:  https://min.oslodesignfair.no/buy-ticket