Bli utstiller
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Dersom du ønsker en stand på kommende messe bør du melde deg på allerede nå. Link til påmeldingsskjema, priser og ytterligere informasjon finner du her.

Inkludert i standleien
Vegger mot nabostands og frontdrager. Standskilt med firmanavn og standnummer. Støvsuging av gulv og fjerning av søppel i messestand. Alle hallkart og utstilleroversikter i messesenteret, samt oppføring på messens nettsider. Messens aktivitetsområder (Tendensutstillinger) gir også mulighet for profilering av produkter uten ekstra kostnad. Oppføring i messekatalog som er de besøkenes arbeidsverktøy før, under og etter messen.

Hva må jeg beregne av ekstra kostnad
I tillegg til standleien må du beregne utgifter til strøm for din stand. Utover dette står du fritt til å ta med eget utstyr som lys, teppe, møbler osv., men du kan selvfølgelig leie alt her hos oss. Norges Varemesse tilbyr alle typer innredningstjenester i forbindelse med messedeltagelsen. Alt utstyr du bestiller av vårt servicesenter i god tid før messen, vil være klart på din stand når du kommer for montering.

Konseptdel i hall B og C
I fremre del av hall C og på et avgrenset området i hall B har vi etablert en konseptdel. Her vil standsene være inkludert generell grunn belysning i lysrigg. Stands som er tegnet inn med vegg vil ha 3 meter høye snekrede trevegger som standard i C hallen og 1,5 meter høye snekrede trevegger i B hallen. Konseptdelen i hall B og hall C har en egen prisstruktur.

Er du utstiller for første gang?
Da vil vi gjerne at du sender oss nettadresse, brosjyrer, bilder eller lignende som illustrerer hvilke produkter du har. Dette for at vi skal kunne se hvor dine produkter passer best inn med andre utstillere.

Flere på én stand?
Flere utstillere kan dele én stand. Husk at alle firmaer som skal omsette varer på messen, må være påmeldt og betale registreringsavgift. Det er kun én utstiller på standen som står ansvarlig for standleien og bestillinger av utstyr.

Direkte salg ikke tillatt
Messen er en lukket fagmesse kun for personer i bransjen, og er derfor ikke åpen for vanlig publikum. På messen skrives ordre.

Designavdelingen på Norges Varemesse
Norges Varemesse har en egen designavdelingen og de hjelper deg gjerne med å realisere din stand på messen! Kontakt dem for et uforpliktende tilbud, epost – [email protected]