Finn din egen stemme på Instagram

Stylist Per Olav Sølvberg deler tips og triks til hvordan du kan skape din egen stil på Instagram når han besøker Oslo Design Fairs publikumsdag. Med over 45 000 følgere vet han hva han prater om!

Foto: Per Olav Sølvberg

Hvordan skaper man en Instagram-profil som folk ønsker å følge? Spørsmålet gjelder enten man har en profesjonell eller personlig konto hos den populære bildedelingstjenesten. Stylist Per Olav Sølvberg har svaret på dette og mer, når han kommer til Oslo Design Fair for å dele av sine erfaringer. Under tittelen Instagram: Finn din stil og bruk den, gir han en innføring i hvordan du finner frem til din egen visuelle historie på messens publikumsdag, lørdag 1. september.

For å skape en interessant og tydelig profil på sosiale medier, må du først og fremst gå i deg selv, ifølge eksperten.

– Du må bygge stein på stein, og være personlig uten å være for privat. For å finne din egen stil må du ta seg et dypdykk i din egen historie. Du må spørre deg selv om hva som definerer din barndom. Det handler mest av alt om å være i kontakt med seg selv.

Tar stresset ut av sosiale medier

Med over 45 000 følgere på Instagram vet Per Olav hva han prater om. Stylisten har base i Bergen, men er oppvokst i havgapet i Nordfjord, og spenningen mellom naturen og det urbane bylivet går som en rød tråd gjennom arbeidene hans. I tillegg til å jobbe som stylist, er han også fotograf. Med flere års erfaring fra magasiner og merkevarer i inn- og utland, vet han hvordan man gir et bilde det lille ekstra.

– Hemmeligheten bak å ta fine bilder handler om å ikke bare knipse, men å bruke øynene til å se. Fine bilder er ikke noe man bare tar. Min filosofi er at man skaper fine bilder.

På Oslo Design Fair vil Per Olav dele nøkkelen til god historiefortelling i sosiale medier, gi enkle stylingtriks og vise hvordan du redigerer bildene dine slik at de fremstår best mulig. Firebarnsfaren har også tips til hvordan man tar stresset ut av sosiale medier.

– Jeg har gått mange runder med meg selv når det gjelder akkurat det. I all hovedsak bruker jeg mer tid på å poste bilder, og mindre tid på sjekke hva andre gjør. Det er litt egoistisk, men helt nødvendig i tiden vi lever i.

Få flere Instagram-tips når Per Olav Sølvberg holder foredrag på Oslo Design Fairs publikumsdag, lørdag 1. september kl. 15:00 i hall C.

Share this: