Endringer i Oslo Design Fair

Fra 2019 endrer januarutgaven av Norges største design- og interiørmesse navn og identitet. Med nye Nordic Living skal bredden av utstillere og besøkende få et mer skreddersydd tilbud.

Første utgave av nye Nordic Living finner sted 23.–25. januar 2019 på Lillestrøm. Messen skal arrangeres to ganger årlig og vil i august løpe parallelt med Oslo Design Fair, som fra 2019 kun avholdes om høsten. Mens Nordic Living spisser seg mot livsstil og detaljhandel, fortsetter Oslo Design Fair arbeidet med å styrke sin allerede etablerte profil rettet mot high-end møbeldesign og proffmarkedet.

– I tråd med de siste årenes utvikling ser vi et tydelig skille mellom august- og januarmessen, hvor augustmessen har blitt en mer spisset møbelmesse. Vi ser viktigheten av å favne hele bredden av våre utstillere, og ønsker nå å gjøre konkrete endringer for å synliggjøre og tilrettelegge for hele spekteret, sier Cathrine Eriksson, leder for Oslo Design Fair og Nordic Living.

Spisser profilene
Navnet Nordic Living indikerer et ønske om å åpne for utstillere og besøkende fra både Norge og Norden. Det viser også til bredden av utstillermassen, som favner alt fra klær og smykker til blomster og interiørartikler. Nordic Living skal først og fremst være en innkjøpsmesse med utstillere i fokus, men vil også by på faglig program og inspirasjonsområder. Oslo Design Fair vil ha hovedvekt på møbelprodusenter, med foredrag, designkafé og tendensutstilling, som ved tidligere utgaver.

Edited ved Grete Sivertsen, som i senere år har hatt det kreative ansvaret for Oslo Design Fair, fortsetter dette arbeidet når neste utgave av messen finner sted 28.–30. august 2019.

– Gode tilbakemeldinger fra besøkende og utstillere viser at vi har lykkes med ambisjonen om å løfte Oslo Design Fair til et høyere nivå for hver utgave. Nå som Nordic Living etableres, vil vi kunne jobbe enda mer målrettet med å gjøre Oslo Design Fair til Norges viktigste møteplass for norsk og skandinavisk design, rettet mot interiørarkitekter og arkitekter, sier Sivertsen.

Første utgave av Nordic Living arrangeres 23.–25. januar 2019 på Lillestrøm.
Velkommen til spennende messedager!


For mer informasjon, vennligst kontakt:

Cathrine Eriksson
Epost: cathrine@oslodesignfair.no
Telefon: 94542434


oslodesignfair.no                nordic-living.no

@oslodesignfair                 @_nordicliving

Som Norges største innkjøpsmesse og viktigste møteplass for design- og interiørbransjen, har Oslo Design Fair over 350 skandinaviske og internasjonale utstillere innenfor en rekke ulike kategorier. Oslo Design Fair har siden 2016 blitt avholdt to ganger årlig, men vil fra 2019 arrangeres kun om høsten, med fokus på norsk- og skandinavisk møbeldesign. Nye Nordic Living vil fra 2019 arrangeres to ganger årlig, i januar og i august, med fokus på detaljhandel og livsstil. Oslo Design Fair og Nordic Living er utviklet av Norges Varemesse.
Begge messene gjennomføres på Lillestrøm.

 

Share this: